home
   
 

Novosti

25. kolovoz 2016.

Radionica IPA Jadranska Prekogranična Suradnja 2007.-2013.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije obavlja ulogu nacionalnog tijela u programima prekogranične suradnje koji se niz godina provode u okviru financijskog razdoblja 2007.-2013. te u programima prekogranične suradnje koji su započeli s provedbom u okviru novog financijskog razdoblja 2014.-2020.

S ciljem nastavka već ostvarene dobre suradnje kroz prethodno razdoblje te što uspješnijeg povlačenja sredstava iz Europskog fonda za regionalni razvoj i kapitalizacije postignutih rezultata u budućnosti od strane hrvatskih partnera, Ministarstvo će se u narednom razdoblju kontinuirano fokusirati na aktivnosti promocije prekogranične suradnje, uz nužnu koordinaciju svih relevantnih dionika i identificiranje strateških interesa koji se mogu ostvariti prekograničnom suradnjom.

Slijedom navedenog, pozivamo Vas na radionicu pod nazivom „Razmjena iskustava i mogućnost kapitalizacije uspješnih projekata iz programa IPA Jadranska prekogranična suradnja 2007.-2013.“ koja će se održati u Imotskom, 1. rujna 2016.
Mjesto održavanja: Pučko otvoreno učilište, Ante Starčevića 7, Imotski
Vrijeme održavanja: 10.00 – 13.00

Predviđeni dnevni red uključuje sljedeće teme:
  • Uvodni pozdrav
  • Kratko predstavljanje programa IPA Jadranska prekogranična suradnja 2007.-2013. i poveznica s programima iz nove perspektive 2014.-2020.
  • Predstavljanje uspješnih projekata provedenih u okviru Programa
  • Interaktivni dio – pitanja i odgovori, razmjena iskustava

Nakon radnog dijela, pozivamo Vas da nam se pridružite uz zakusku.

Kako bismo raspolagali točnim brojem sudionika, ljubazno molimo da zainteresirani ispune obrazac prijave na poveznici.