home
   
 

Novosti

25. kolovoz 2016.

Poziv poduzetnicima na XX. Nacionalno savjetovanje o poduzetništvu i gospodarstvu

Ministarstvo poduzetništva i obrta organizira XX. Nacionalno savjetovanje o gospodarstvu i poduzetništvu na temu "Poduzetništvo bez prepreka", koje će se održati 1. i 2. rujna 2016. godine u Splitu u Hotelu „Radisson Blue Resort“.

Savjetovanje tradicionalno okuplja poduzetnike, gospodarstvenike, predstavnike jedinica lokalne i regionalne (područne) samouprave, Vlade Republike Hrvatske, kao i ostalih institucija, agencija i strukovnih udruženja.

Savjetovanje započinje u popodnevnim satima u četvrtak, 01. rujna te je nakon otvaranja planirana panel diskusija na teme „Zajedništvom do poduzetništva bez prepreka“.

U večernjem dijelu planirana je dodjela nagrada najboljima i to od najboljih mikro, malih i srednjih poduzetnika, preko najboljeg obrtnika, klastera, do žene poduzetnice i dr.. Nagrade najboljima uručit će predstavnici Vlade Republike Hrvatske i gosti savjetovanja iz inozemstva.

Drugi dan Savjetovanja, petak, 02.rujna 2016. godine započinje sa panel diskusijom „Tu smo zbog vas i za vas“ i nastavlja se sa predavanjima u skladu s temom savjetovanja.

Ovu manifestaciju vidimo kao izuzetnu prigodu za razmjenu iskustava i dobre prakse, za raspravu o aktualnim gospodarskim problemima, ali i isticanje prilika i mogućnosti za unaprjeđenje konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva kao generatora razvoja nacionalnog gospodarstva, stoga bi nam bila iznimna čast i zadovoljstvo da se odazovete na XX. Nacionalno savjetovanje o gospodarstvu i poduzetništvu.

Na XX. Nacionalno savjetovanje o gospodarstvu i poduzetništvu prijavite se ovdje.