home
   
 

Novosti

11. lipanj 2016.

Poziv: EkoFjera 2016. i Gospodarski forum Splitko-dalmatinske županije

Poziv: EkoFjera 2016. i Gospodarski forum Splitko-dalmatinske županije

Veliko nam je zadovoljstvo pozvati Vas na sajam ekoloških proizvoda EkoFjera 2016. i Gospodarski forum Splitsko-dalmatinske županije koji će se održati na Prokurativama i u Gradskom kazalištu mladih u petak i subotu 17. i 18. lipnja 2016.

U nastavku se nalazi pozivnica za događanje, a dodatne informacije dostupne su na web stanicama organizatora JU RERA SD i  Dalmacija EKO te Youtube kanala događanja. Digitalni katalog izlagača sa svim kontaktima i opisima proizvoda koje će izlagati bit će objavljen početkom slijedečeg tjedna, a tiskana verzija bit će dostupna na centralnom info pultu EkoFjere na Prokurativama. Više o izlagačima na sajmu možete saznati putem  službene Facebook stranice Udruge ekoloških proizvođača Dalmacije - Dalmacija EKO.

EkoFjera je jedan od najvećih sajmova ekoloških proizvoda dosada organiziranih u Republici Hrvatskoj, uz sufinanciranje Europskog socijalnog fonda kroz projekt EkoBiz – poticanje poduzetništva mladih u sektoru ekološke poljoprivrede te uz podršku niza pokrovitelja i sponzora.

Gospodarski forum Splitsko-dalmatinske županije stručni je skup koji organizira Javna ustanova RERA SD petu godinu za redom, ove godine s temama “Poduzetništvo mladih u sektoru ekološke poljoprivrede” i “Povezivanje prehrambeno prerađivačkog sektora s ugostiteljstvom i turizmom”, organiziran uz podršku dvaju vrloznačajnih međunarodnih organizacija u sektoru ekološke poljoprivrede IFOAM Organics International i IFOAM Agribiomediteraneo 

Za sudjelovanje na gospodarskom forumu potrebno je poslati prijavu putem e-maila jelena.petrov@rera.hr uz naznaku koji dan ćete prisustvovati.

Pozivnica na EkoFjeru i Gospodarski forum Splitsko-dalmatinske županije...

Više o EkoFjeri...

Više o Gospodarskom forumu...

Press kit...